przemik, wcześniejsze logi były wyrywkowe, ale nie widać tam nic poważnego, masz rację, że tdi wymaga systematyzacji i szczegółowego porównania, poczekamy teraz jak kolega zrobi co tam wyjdzie.
Pilny wyjazd i prezent świąteczny
Zwiń
X
-
[O2]
witam, koledzy już po wyjezdzie, w miarę możliwości zrobię logi, nie było bez niespodzianek. Pierwszy przypadek to auto przy temp. -20 nie odpalało, kręciło rozrusznikieem za 5 razem się udało obroty skakały, muliło, tak jakby paliwo zamarzło i po 20 sek wszystko ok. Komp wyrzucił mi błąd niesprawnej świecy żarowej na 3 cylindrze. inna sytuacja auto rozgrzane temp 90 st. i na krzyżówce zgasło i nie chciał odpalić, po kręceniu za 4 razem odpalił.... ch..j wie co jest. może jakiś sporadyczny przypadek - oby. tak czy tak rano strasznie go męczyło przy takiej temp. tak jakby się dławił. akumulator nowy, filtr nowy, może paliwo?!
Pozdrawiam i miłego dzionka
[ Dodano: Sro 09 Sty, 13 18:07 ]
Panowie powracam do tematu - udało mi się dziś zrobić tylko staty. silnik minimalnie niedograny. Przemo i alxx dostali zapytanie na prv, ale nie wiem czy przemo dostał, alxx Tobie już dziękuję, tak czy tak proszę o analizę
Komentarz
-
Komentarz